Ženske v medreligijski izgradnji miru: Uvodnik - Furlan Štante, Nadja; Zalta, Anja (Poligrafi, 2019)
Vprašanje raziskovanja različnih poti t. i. ženske religijske izgradnje miru je v Sloveniji in tudi širše še neraziskano oziroma malo znano področje. Vpeto je v kontekst vključevanja (manjkajočih) ženskih glasov v medreligijski dialog, ki temu služijo kot most za religijsko izgradnjo miru.